Armastatud näitleja, muusik ja meelelahutaja Juss Haasma kinnitab, et võistlustantsuga tegelemine on talle parajalt keerukas väljakutse ja saates osalemine nõuab kindlasti ka iseenese ületamist. „See on põnev väljakutse tundmatus valdkonnas, aga osalema innustab heategevus – võimalus toetada Eesti Vähiliidule uue põlvkonna liikuva kompuutertomograafi soetamist,“ märgib ta. „Treener Kerstin on nõudlik, ent olen juba ka üksikuid kiidusõnu kuulnud,“ muheleb Juss, lisades, et koos on nad tõeline Rock´n´Roll-paar.

Juss Haasma treener Kerstin Kruuse on „Tantsud tähtedega“ saates osalenud ka 2010. aastal, kui tema partneriks oli surfar Johannes Ahun.

Kerstin hakkas tantsima juba siis, kui oli oma ema Katrin Kruuse kõhus, sest just 1988. aastal tegi Kerstini ema oma viimase tantsuvõistluse. Teadlikult hakkas Kerstin tantsima aga 7aastaselt. Kerstin on mitmekordne Eesti meistrivõistluste finalist täiskasvanute vanusegrupis, mitmekordne Eesti karikavõistluste võitja ning aastakarikate omanik. Ta on esindanud Eestit ka Euroopa MeistrivõistlustelTantsutreener sai Kerstinist siis, kui hakkas kooli tantsutundides oma ema asendama. Täna tegutsebki Kerstin treenerina Crause Tantsukoolis ning juba kolmteist aastat ka Peetri Lasteaed Algkoolis. Lisaks on Kerstin Eesti kõrgeima kategooria tantsukohtunik.

Tänaseks on avalikustatud kuus „Tantsud tähtedega“ uuel hooajal osalevat paari: Jüri Ratas ja Kristina Tarmet, villemdrillem ja Greta Korju, Kadri Tali ja Mairold Millert, Brigitte Susanne Hunt ja Robert Veskus, Ruslan Trochynskyi ja Anabel Aunver ning Juss Haasma ja Kerstin Kruuse.

Juba homme selgub „Seitsmestes uudistes“ järgmine tantsutäht.

„Tantsud tähtedega“ alustab TV3s juba 9.oktoobril.