Lemsalu jagas sotsiaalmeedias endast ja kaunitest vaadetest kaadreid ning andis selle juures ka teada, et ületas oma suure hirmu vee ees. „Ma kartsin kunagi merd ja suuri laineid ikka kahtlaselt palju (vaatasin väiksena Youtube'ist veel mingeid õudseid suurte lainete/tormide dokumentaale, mis muutsid asja veel kordades hullemaks).“

„Aga tänaseks saan ma lõpuks öelda, et see hirm on mul pigem tagaplaanile jäänud ja ma saan laeval/paadil olemist nautida ja mitte terve aeg stressata. Selle lühikese jutu moraal on see, et vahel tuleb tõesti oma hirmule vist mitu korda otse silma sisse vaadata, et sellest mingil moel lahti lasta,“ on Lemsalu veendunud.

Möödunud kevadel käis Lemsalu Kanal 2 saates „Õhtu“ ning avaldas, et teda on kunagi üks lambakoer hammustanud. „Ma ei ole sellest üle saanud. Olin siis oma tuttava juures külas ja oli pime koridor. Ta ütles, et laseb koera välja ja käskis mul minna nurka seisma. Ta tegi ukse lahti, koer haistis mu lõhna ja sööstis mulle kallale. Sääremari sai natuke pureda. Lähen hästi pingesse, kui näen Saksa lambakoera,“ kirjeldas lauljanna toona.