Väidetavalt on Victoria pingutanud, et oma pojanaisega ära leppida, kuid ta on hämmastunud Nicola käitumisest. Olukorraga kursis olev allikas sõnab, et Victoria on üllatunud, et Nicola on nende suhtest jätnud avalikkusele vale narratiivi. Samuti ei saa endine lauljanna aru, miks tema minia levitab tülist kuulujutte, vahendab Express.

Hiljuti levisid uudised, nagu oleks Victoria teinud Nicolale ettepaneku, et disainib naisele tema pulmakleidi. Seejärel olevat Victoria mitmeks päevaks kleidi ja Nicola ära unustanud ning seejärel öelnud Peltzile, et Beckhami moestuudio ei saa pruudile pulmapäevaks ikkagi sobilikku kleiti teha.

Nüüd ei saa aga Victoria aru, miks Nicola laseb levida sellistel kuulujuttudel. Tuntud moedisaineri arvates peaks Peltz mitte kuulujuttudele hoogu juurde andma. „Victoria ja David Beckham on mõlemad võtnud Nicolaga ühendust, et proovida temaga ära leppida ja leida viisi, kuidas läbi saada. Victoriale ja Davidile meeldiks rohkem aega veeta oma poja ja tema naisega ning tervitada teda oma perekonda, eriti arvestades seda, et Brooklyn elab põhimõtteliselt koos oma ämma ja äiaga,“ teadis allikas rääkida.

Oma pulmapäeval kandis Nicola imekaunist Valentino kleiti, kuid ta väitis, et pidi kandma hoopis Victoria tehtud kleiti. Kui Victoria oma poja kaaslannale teatas, et ta siiski ei disaini pulmapäevaks kleiti, oli Peltz väga pettunud olnud, kuna oma panuse kleidi disainimisse pidid andma ka tema ema Claudia Peltz ja stilist Leslie Fremar.