Kuigi pulmast on möödas natukene üle kuu aja, on Afflecki ja Lopezi paaripannud ametnik ikka veel pulmapeost vaimustuses. Raamatu „Mõtle nagu munk“ autor ja podcasti „On Purpose“ saatejuht Jay Shetty rääkis väljaandele Entertainment Tonight möödunud kuul toimunud Hollywoodi staaride pulmast.

„Ma saan teile vaid öelda, et mul oli au neid paari panna. See oli niivõrd kaunis. Ma luban neil endil rohkem detaile sellest jagada, aga see oli tõepoolest eriline – armastuse tähistamine on ilus,“ sõnas kirjanik napisõnaliselt. Lopezi ja Afflecki pulm pole Shetty jaoks ainus, kus ta paaripanija rolli on täitnud. Eelmisel aastal pani ta paari Lily Collinsi ja Charlie McDowelli ning seoses Lopezi filmi „Marry Me“ pressituuriga oli ta veel nelja paari pulmas ametnik.

Shetty ja Lopez tunnevad teineteist juba ammusest ajast. „Ma kohtusin Jenniferiga mõned aastad tagasi. Ta on absoluutselt fenomenaalne inimene. Me oleme mitu korda koostööd teinud ja ma sain pulmaprotsessi käigus ka Beniga tuttavaks, mis oli suurepärane,“ rääkis Shetty.

Lauljanna ja näitleja pidasid maha kaks pulmapidu. Selle aasta juulikuu keskel abiellusid nad Las Vegases, kuid sealne tseremoonia oli mõeldud vaid väikesele seltskonnale. Suurem pulmapidu toimus augustikuus Affleckile kuuluvas mõisas Ameerikas Georgia osariigis.

Varem on Jennifer rääkinud, et kõik pulmakülalised pidid allkirjastama vaikimislepingu, mille kohaselt ei tohi nad ühtegi detaili pulma kohta avaldada. „See on meie valik midagi avaldada,“ kirjutas Jennifer septembrikuu alguses sotsiaalmeedias. Lauljanna sõnas, et kõik detailid, pildid ja videod, mida ta otsustab pulmast jagada, postitab ta oma veebilehele On The JLO, kui ta on selleks valmis.