Kui TV3s on ta näitlemas Henrik Normanni loodud teleseriaalis „Armastus“, mille teise hooaja võtted on käimas, siis Kanal 2s on Paia „Armastuse maleva“ uus saatejuht. Viimases asendas ta Brigitte Susanne Hunti, kes keset suve ootamatult teatas, et tema selles rollis ei jätka. Mõni nädal hiljem sai avalikkus teada, et temast saab TV3 saate „Vallalise kaunitari“ peakangelanna. Nüüdseks on selge, et ta on osalemas ka sama kanali suures sõus „Tantsud tähtedega“.

Paia probleemi kahes kanalis töötamises ei näe. „Tead, see on teistmoodi asi vist. Ega mina seda tagamaad (miks Brigitte „Armastuse malevat“ enam juhtida ei saanud – toim) ei tea ja nii palju, kui mina selle asjaga kursis olen, jõuti koos mingile otsusele... Ma ei tea täpselt. Aga jah, see, et ma näitlen, on natuke teine teema,“ arvab Paia.

„Armastuse maleva“ uue hooaja esitlusel ei suutnud värske saatejuht vähemalt alguses end ekraanilt eriti vaadata. Paia selgitas Kroonikale, et teda häirisid mõned asjad enda juures. Näiteks oli ta teiste eeskujul hääldanud osaleja Xavieri nime natuke valesti.

Kroonikale paljastas Eesti seksikaimaks naiseks valitud kaunitar ka ühe kuulsa mehe nime, kellele ta helistas, kui sai teada, et „Armastuse maleva“ juhtimist talle pakutakse. Vaata videost!