Paltrow postitas uue kuuma pildi Instagrami, kus ta riided seljast on visanud ja alasti poseerib. Naine on keha katnud kuldse värviga ja näeb välja nagu tõeline jumalanna. Oma paljaid rindu katab ta oma käega, mis toetuvad valge postamendi peale. Gwynethi pilk on alla suunatud ja tema kehakumerused tulevad fotol eriti hästi esile.

Näitlejanna on oma eilse pildi juurde kirjutanud vaid „50“, mis tähistab tema eilset sünnipäeva. Postitus on 19 tunniga kogunud üle poole miljoni meeldimise ja pea kaheksa tuhat kommentaari.

Kommentaariumis on naise pilti kiitnud nii fännid kui ka Paltrow' kuulsusest sõbrad. „Jah-sõna sellele!“ sõnas näiteks Reese Witherspoon. Kuigi Gwynethi 50. sünnipäev oli eile, on ta pea terve nädala sellel teemal postitusi teinud. „Ma aktsepteerin lõtvunud nahka ja kortsukesi. Ma lasen lahti vajadusest olla perfektne, näha välja perfektne, trotsida gravitatsiooni ja loogikat,“ kirjutas naine ühe pildi juurde.

Fännid on foto juurde, kus Gwyneth meenutab jumalannat, kommenteerinud, et Paltrow näeb välja kuumem kui kunagi varem. „Sa teed interneti niimoodi katki,“ kiitis üks tulihingeline kommenteerija pilti. „Kui ma näeks 50-aastaselt nii hea välja, siis ma kõnniks pidevalt alasti ringi,“ leidis teine fänn. „Tõeliselt kaunis ikoon,“ arvas veel üks fänn.