Hetkel on vaid nii palju teada, et Pitt ja Ratajkowski võtavad kõike rahulikult. „Brad ja Emily on koos aega veetnud, aga see pole midagi tõsist. Nad on sõbrad,“ teadis olukorraga kursis olev allikas Entertainment Tonightile rääkida. „Emily andis hiljuti oma lahutuse sisse ja Brad elab veel läbi oma asju Angelina Joliega nii, et kumbki neist ei otsi praegu midagi tõsist,“ lisas allikas.

Ratajkowski abiellus oma kallima Sebastian Bear-McClardiga 2018. aasta veebruaris, kuid esitas selle aasta septembrikuu alguses Manhattani Ülemkohtule lahutamistaotluse. Neil on ka üks ühine poeg Sylvester, kes on praegu 1-aastane.

Ratajkowskile lähedane allikas kinnitas uudist lahutusest väljaandele People juulikuu keskel ja ütles, et Emily keskendub enda poja kasvatamisele. Allika sõnul läks paarike alles hiljuti lahku. „See oli Emily otsus. Tal läheb hästi. Ta on tugev ja keskendunud oma pojale, ta naudib emaks olemist,“ sõnas allikas suvel.

Brad Pitt aga maadleb mitmes kohtulahingus oma endise abikaasa Angelina Joliega, kellega tal on kuus last. Nende abielu sai läbi aastal 2016, kui Angelina mehest lahutada soovis. Hiljuti tuli avalikuks, et Bradi ja Angelina vahel oli 2016. aastal toimunud suur tüli ühe lennusõidu ajal. Tüliga seotud asjaoludes mängib olulist rolli FBI raport, millest tuli välja, et Pitt oli lennureisi ajal püha viha täis olnud.

FBI raportist selgus, et pärast lennukis toimunud tüli tekkisid Pitti ja Jolie vahel pinged. Angelina olevat tundnud end eralennukis kui pantvang, sest Brad oli teda tugevalt raputanud ja vastu seina tõuganud. Kõigest paar päeva pärast lennukis toimunud intsidenti andis Angelina sisse lahutuspaberid. Sellest ajast peale on Jolie ja Pitt vaielnud oma laste hooldusõiguse pärast.