Reedel esilinastunud uus ja haarav sari räägib 4-liikmelisest detektiivibüroost, keda ootab ees üks meeldejääv ja põnev suvi, mis erineb kaugelt tavalisest. Loo tegevus toimub suvises Eesti väikelinnas, kus viis aastat tagasi kadus väga salajastel asjaoludel Mirjam, lapselaps skandaalse kuulsusega astrofüüsikust professorile.

„Kui seni oleme Elisa Huubi toonud mitmeid põnevikke, komöödiaid ja draamasarju, siis nüüd on suur rõõm eksklusiivselt vaatajateni tuua Elisa esimene koguperesari säravate noorte näitlejatega. Oleme juba tänaseks koostööd teinud üle 100 kodumaise näitlejaga ning andnud võimaluse üle 20 lapsnäitlejale debüüdiks Elisa originaalsarjades,“ sõnas Elisa meelelahutusvaldkonna juht Kertu Popp.

Sarjas on andekate lapsnäitlejate kõrval üles astumas Eesti menukate näitlejate kahurvägi alustades Hendrik Toomperest, Tõnu Ojast ja Margus Taborist kuni Mart Müürisepa, Janek Joosti, Piret Krummi, Piret Simsoni ja Katrin Pärnani välja.

Sarja stsenaristid on tuntud ja kogenud Mihkel Ulman, Birk Rohelend, Mihkel Seeder. Režissööritoolilt leiab Margus Raidi ning produtsendiks on Raivo Suviste.

6-osalise telesarja esimene osa on juba täna Elisa Huubist vaadatav ja on mõeldud nii noortele kui ka kogu perele. Sarjas on nii põnevust, ulmet kui ka õpetlikku lastevahelist sõprust ning vaadet ühe väikelinna ellu.

Vaata esilinastuse galeriist, mis meeleolu külalisi valdas ja kes käis kohapeal!