Vihje viimase osaleja kohta avaldas TV3 oma Instagrami kontol, kuhu postitati video otse treeningsaalist. Video algab sellega, kuidas juba tantsusaates osalev Kadri Tali näitab korrektset kehahoiakut ja võtab paar tantsupoosi sisse. Tali kannab tantsukingi ja kaunist musta kleiti.

Ühtäkki ilmub tantsusaali uksele keegi tundmatu, kelle nägemisest isegi Tali pisut kohkub. Tundmatu naine paiskub põsega vastu klaasust, libiseb siis maha ja jääb selili lamama. Seejärel lohistatakse naine klaasukse eest ära. Postitusest selgub, et järgmise osaleja nimi avaldatakse juba homme.

„Tantsud tähtedega“ saates osalevad Jüri Ratas ja Kristina Tarmet, villemdrillem ja Greta Korju, Kadri Tali ja Mairold Millert, Brigitte Susanne Hunt ja Robert Veskus, Ruslan Trochynskyi ja Anabel Aunver, Juss Haasma ja Kerstin Kruuse ning Birgit Sarrap ja Marko Kiigajaan.

Tantsuoskusi hakkavad saates hindama Martin Parmas, Tanja Mihhailova-Saar, Helen Klandorf-Sadam ja Jüri Nael. Saadet juhivad Eda-Ines Etti ja Jüri Pootsmann. „Tantsud tähtedega“ toetab Eesti vähiliidule uue põlvkonna liikuva kompuutertomograafi soetamist ning jõuab TV3 vaatajate ette juba 9. oktoobril.