Prints Harry ja Meghan Markle olid Ühendkuningriigis septembrikuu algul visiidil, kui ootamatult halvenes Elizabeth II tervis ja ta meie seast lahkus. Harry ja Meghan pidid visiidi lõppedes lendama tagasi Ameerikasse ning seal pidi Markle'il olema oma podcast'iga seotud tegevused ning samuti pidi ta osalema ühes populaarses telesaates. Kõik need plaanid pandi pärast kuninganna surma pausile ja kuninglikul perel algas leinaperiood.

Teisipäevast alates on kuninglikul perel aga taas õigus oma kohustuste juurde naasta. Ka Meghan on usinalt taas töörütmi asunud ning tema taskusaate „Archetypes“ värske osa peaks Spotifysse jõudma juba 4. oktoobril. Markle'i taskusaate lehel Spotify platvormil on kirjas, et regulaarsed episoodid jõuavad oktoobri algusest taas kuulajate ette. Meghan alustas oma saatega augustis, aga see sai vaid paar nädalat eetris olla, enne kui kuninganna suri ja Meghan kõik oma plaanid pausile pani, vahendab Page Six.

Esimeses osas pärast kuninganna surma on Meghani külaliseks koomik Margaret Cho, kellega Sussexi hertsoginna vestleb meelelahutusmaastikul hakkama saamise üle. Eelmistes episoodides on Markle'i külalisteks olnud nii tennisetäht Serena Williams, lauljanna Mariah Carey ja näitleja Mindy Kaling. Meghani podcast oli avanädalal vägagi edukas, hõivates Spotify edetabelis tollel nädalal esikoha.

Sussexi hertsogipaar sõlmis 2020. aasta lõpus lepingu Spotifyga, et toota ja juhtida platvormi jaoks taskusaadet. Väidetavalt teenisid prints Harry ja tema abikaasa tehinguga pea 25 miljonit dollarit.