Kaja Kallas postitas Instagrami-lugudesse klõpsu oma kodusest elust. Fotol paistab kraanikauss, mis on ääreni nõusid täis topitud. „Tahtsite näha, mida vabal ajal teen – sama, mida kõik töötavad emad,“ kirjutab peaminister postituses.

„Tulen koju – nõudepesumasin lõpetanud, kraanikauss musti nõusid täis, sest teismelistel pole aega koristada,“ naljatleb Kallas.

Kuvatõmmis Kaja Kallase Instagramist.

Kallas ja tema abikaasa Arvo Hallik tähistasid 14. septembril oma neljandat pulma-aastapäeva. Kallas ja Hallik abiellusid 14. septembril 2018. aastal kitsas pereringis Kaja lemmikrestoranis MerMer. Paar tegi oma suhte avalikuks 2017. aasta presidendi vastuvõtul, kuhu nad koos ilmusid, ning sama aasta sügisel Kaja ja Arvo kihlusid.

Aastal 2018 meenutas Arvo Hallik Eesti Ekspressis esimest kohtumist ja tõdes, et paari vahel tekkis koheselt särts. „Meie kohtumised on päris pika ajalooga. Ametialaselt olid esimesed kokkupuuted ilmselt 2000. või 2001. aastal. Sõprade seltskonnas kohtusime põgusalt 2013. aastal. Esimene koosveedetud õhtu oli mais 2016. Kas see oli armumine esimesest silmapilgust – pigem mitte. Võimalik, et ligi 40aastastel, kel on lapsed, kolm aastat üksikelu seljataga ning kõigele lisaks kõrged kriteeriumid võimaliku elukaaslase suhtes, on selline pime armumine üldse võimatu,“ meenutas Arvo.