Acne Studios on Stockholmis asuv multidistsiplinaarse lähenemisega moemaja, mille asutas Jonny Johansson. Acne Studios'i kollektsioonid hõlmavad meeste ja naiste valmisrõivaid, jalatseid, aksessuaare ja teksariidest, seisab moemaja kodulehel. Moemaja 2023. aasta kevadsuvist kollektsiooni tutvustav sõu leidis aset Palais de Tokyos, kus oli lahti rullitud heleroosa vaip, vahendab Vogue.

Sõu publiku hulgas oli koht olemas ka räppar Tommy Cashil, kes saabus üritusele punase Ferrariga. Seejärel on videost näha, kuidas Cash sööb banaani ning taustal on näha Kylie Jennerit. „Kas keegi aitaks mul leida seda tüdrukut videost?“ küsis räppar TikToki üleslaetud video juures. 18 tundi tagasi postitatud video on saanud pea 60 tuhat vaatamist ning sellel on üle 5700 meeldimise.

Tommy näitas oma riietust, millega ta moesõule saabus, ka oma Instagramis. Mehel on seljas punane pusa koos sama tooni pükste ja jalanõudega. Cash lamab fotol ühes voodis, mis moesõul olemas oli.

Tommy Cash brändi Acne Studios moesõul

Kylie Jenner kandis üritusel hallikasvalget maani kleiti, millel olid pikad varrukad. Jenneril olid ka trendika välimusega päikeseprillid, mida Cashi TikToki videos märgata võib.