Kuninganna Elizabeth II on koos oma teiste pereliikmetega maetud kuningas Charles VI mälestuskabelisse. Pahased kuninglikud fännid kaebavad aga möödunud kuul meie seast lahkunud kuninganna viimse pühapaiga külastamise hinna pärast. Nimelt nõuab Windsori loss külastajatelt 28,5 naela ehk pea 32 eurot, et soovijad saaksid näha Elizabeth II, prints Philipi ja kuninganna vanemate hauda.

Kalli pileti eest on võimalik pääseda Windsori lossi ja vaadata mälestuskabeli sisse, kus seisabki Elizabeth II ja tema pereliikmete memoriaalplaat. Esimesed külastajad pääsesid kuninganna haua juurde juba eelmise nädala neljapäeval, vahendab Express.

Kuninglikud fännid on piletihinna tõttu oma pahameelt avaldanud Twitteris. „Kuninglik perekond on paras varas. Te peate maksma 28,5 naela, et näha kuninganna viimset puhkepaika,“ sõnas üks pahane fänn sotsiaalmeedias. „See ei pruugi olla tema viimne puhkepaik. Kui see koht populaarseks muutub, siis viiakse see tuurile,“ tegi teine kuningliku pere toetaja nalja. Mõned fännid avaldasid Twitteris imestust, et miks peab sellise asja eest üldse raha maksma, ning teiste arvates on hind praeguse elukalliduse kriisi ajal liiga suur.

Siiski on võimalus kuninganna hauda külastades paar eurot säästa. Kui nädalavahetusel tuleb kuninganna viimse puhkepaiga vaatamise eest välja käia 28,5 naela ehk pea 32 eurot, siis nädala sees kabelit külastades on piletihind 26,5 naela ehk ligikaudu 30 eurot.