Film on ka festivalide CINEAST ja Just Filmi võistlusprogrammis. Eesti kinodes näeb filmi alates 9. detsembrist.

Õrriktreiler on paljulubav, näib, nagu kohtuks „Kariibi mere piraadid“ „Supilinna salaseltsiga“, ja tulemusele on peale keeratud ainuomane ja originaalne vint:



Eriefektidega vürtsitatud fantaasiafilmis mängivad Herman Avandi, Florin Gussak, Juhan Ulfsak, Laura Peterson-Aardam, Elina Purde, Hendrik Toompere jr, Jules Werner, Kristjan Sarv, Renars Kaupers, Nero Urke, Anti Reinthal jt.



Filmi loovmeeskond koosneb oma ala tõelistest tippudest ja rahvusvaheliselt tunnustatud tegijatest. Stsenaristid on Livia Ulman ja Andris Feldmanis („Kupee nr 6“, „Teesklejad“) , operaatorid Tuomo Hutri („Vehkleja“, Soome) ja Ivar Taim („Roosa kampsun“, „Fred Jüssi. Olemise ilu“), kunstnik Kari Kankaanpää („Kupee nr 6“, Soome), kostüümikunstnik Anu Lensment („Sandra saab tööd“, „Kertu“, „Võta või jäta“), heliloojad Kipras Masanauskas („Santa“, Leedu) ja Renars Kaupers (laulud, Läti), helirežissöör Vladimir Golovnitski („Teesklejad“, Sergei Loznitsa filmid, Leedu), grimmikunstnik Frédo Roeser („Tüdruk pärlkõrvarõngaga“, Luksemburg) ja monteerija Felix Sorger (Luksemburg).

Filmi produtsent on Riina Sildos (Amrion OÜ), kaasprodutsendid Adrien Chef ja Paul Thiltges (Paul Thiltges Distributions, Luksemburg), Uljana Kim (Uljana Kim Studios, Leedu), Vitaliy Sheremetiev (Esse Production House, Ukraina), Alexy Bardi ja Helen Vinogradov (Helsinki-filmi Oy, Soome) ja Roberts Vinovskis (Locomotive Productions, Läti).

Filmi valmimist toetasid Film Fund Luxembourg, Eesti Filmi Instituut, Eesti Kultuurkapital, Leedu Filmikeskus, Ukraina Riiklik Filmiagentuur, Soome Filmi Instituut, Läti Rahvuslik Filmikeskus, Eesti kultuuriministeerium, Viru Filmifond ja Creative Europe.