Neljapäeval sõnas näitlejanna, et tema 76-aastane kasuisa Paul Giffin Forste on meie seast lahkunud. „Meie perekond teatab raske südamega, et pärast ootamatut haigust lahkus meie seast eile Paul Giffin Forste,“ seisis perekonna ametlikus teates.

Teatest selgus, et Forstega olid viimastel hetkel koos tema abikaasa Barbara ja lapsed, nende hulgas ka Sarah Jessica Parker. „Paulil oli eriline rõõm oma 13 lapselapse üle ning tal oli pidev usk ja soov muuta maailma sallivamaks ja ilusamaks paigaks meie kõigi jaoks,“ kirjutas perekond.

Reedel avaldas Parker oma lahkunud kasuisale pühendatud postituse Instagramis. „Tugev nagu pull, kuni lõpuni. Kodus ja nende seas, keda sa sügavalt armastasid, jäädakse sind alatiseks igatsema. Me hoolitseme hästi ema eest, keda sa jumaldasid 54 aastat,“ kirjutas Parker sotsiaalmeedias.

Näitlejanna sõbrad ja jälgijad avaldasid Sarah Jessicale tema postituse kommentaarides toetust. „Saadan teile palju armastust,“ kirjutas näitleja Lena Waithe. „Nii kaunis, mõtlen teie peale,“ sõnas koomik Amy Sedaris.