Tegemist oli vägagi üllatusliku visiidiga, sest viimati külastas printsess Prantsusmaa pealinna neli aastat tagasi. Laupäeva õhtul väisas ta Palais de Tokyos aset leidnud Šveitis moemaja Akris šoud. Charlene on juba aastaid nende loomingu suur fänn ning kandis ka laupäeval värskeimaid riideesemeid nende uuest kollektsioonist.

Kuid sotsiaalmeedias ja kommentaariumites ei spekuleeritud tema riiete üle, vaid kõneainet pakub jätkuvalt Charlene'i näost peegelduv kurbus. On teada, et ta oli terve 2021. aasta avalikkuse silme alt ära, sest toibus seni avaldamata terviseprobleemist. Eelmise aasta sügisel lennutati ta Šveitsis asuvasse rehabilitatsioonikeskusse, kus ta veetis paar kuud.

Pärast pikka tervisepausi pole olnud ühtegi avalikku esinemist, kus Charlene oleks tõeliselt õnnelik tundnud. Nüüd on teda sotsiaalmeedias tituleeritud lausa „kõige õnnetumaks printsessiks“. Twitteris uuritakse temalt: „Miks nii morn, printsess?“. Siiani on nii Monaco vürstikoda kui ka prints Albert ise kinnitanud, et nende suhe on endiselt tugev ning Charlene'i järsk kadumine ei olnud tingitud nende väidetavatest eraelu probleemidest.