Nimelt on tehtud võltskasutaja laulja Koit Toomele, kes nüüd Suurojalt abi ootab. Konto nimeks on 'koit tome' ning ka konto pildilt vaatab armastatud laulja nägu vastu.

„No tšauki! Ma olen kuulus laulja ja meelelahutaja Koit Toome,“ algab raadiosaatejuhile saadetud abipalve väikese tutvustusega, et Suuroja ikkagi teaks, kes talle kirjutab. „Mind rööviti Moldvas (sic!) ning mul on vaja, et sa kannaksid mulle 15 euki (eurot - toim.), mida inimröövlitele anda. Palun aita mind!,“ kirjutab võltskonto omanik Kristinale edasi. Abipalve lõppeb tuttavate sõnadega õige Koit Toome laulust „Nädalalõpp“: „Täna rokin väljas“.

Kuvatõmmist võltskasutaja vestlusest jagas enda kontol ka raadiokanal MyHits, kus Suuroja töötab. Hoiatusena, et tegemist on võltskasutajaga, on postituse juurde kirjutatud: „Ei tasu kõike uskuda, mis postkasti potsatab“.

Koit Toome võltskonto sõnumid

Tegemist pole esimese korraga, kui Koit Toomele on keegi võltskonto teinud. Näiteks maadles muusik ühe sellise juhtumiga eelmise aasta alguses, kui talle tehti Instagrami võltskonto. Vale konto alt võeti mitmete inimestega ühendust ja muusik pidi oma fänne ja toetajad kummalise konto eest hoitama. Samuti kaaperdati mehe Facebooki konto, kuid pärast seitse nädalat kestnud jagelemist sai Toome siiski taas ligipääsu oma kontole.