Lohan teatas filmist oma Instagrami kontol 3. oktoobril, mis on tema fännide jaoks tuttav kuupäev filmist „Õelad tüdrukud“. Naine avalikustas filmi „Falling for Christmas“ oma sotsiaalmeedias fotoga filmi postrist. Lohani uus film jõuab voogedastusplatvormile 10. novembril.

Netflixi lühitutvustuse järgi on tegemist jõuluvõtmes armastusfilmiga. „Värskelt kihlunud ja ärahellitatud hotellipärijanna satub suusaõnnetusse ja tal diagnoositakse amneesia. Naiselegi üllatuseks hakkab tema eest hoolitsema kena metsamajakese omanik ja tema tütar paaril päeval enne jõule,“ seisab filmi tutvustuses.

Peale Lohani teevad filmis kaasa Chord Overstreet telesarjast „Glee“, George Young, Jack Wagner, Olivia Perez, Alejandra Flores ja teised. Lohanil on Netflixiga kokkulepe kahe filmi tegemiseks – esimene neist ongi „Falling for Christmas“. Teine film „Irish Wish“ peaks välja tulema järgmisel aastal.

Selle aasta alguses rääkis Lohan väljaandele Glamour, et ta tunneb, et hetkel pole piisavalt romantilisi komöödiafilme. „See film on täpselt selline: see on väga lõbus ja meeliülendav romantiline komöödia. Kui ma käsikirja lugesin ja me filmimisega alustasime, siis ma ei saanud aru, kui füüsiliselt naljakas hakkab meil olema. See film on mulle perfektne, kuna ma tahtsin teha midagi rõõmsat, mis oleks ka peredele mõeldud. Ma igatsen romantiliste komöödiate nägemist. Ma tahan asju rõõmsana hoida,“ sõnas Lohan.