Deppi ja Heardi pikk kohtuvaidlus jõudis lõpuni selle aasta suvel ning võitjana väljus lahingust Johnny. Deppi kõige kuulsamad advokaadid olid Camille Vasquez ja Ben Chew, kes ka internetirahva südame protsessi ajal võitsid. Deppi värskel kontserdil oli näitleja neid premeerinud parimate kohtadega ning andnud neile ka VIP-pääsmed.

Enamasti tuuritab oma kontsertsarja „Jeff Beck: Live In Concert“ raames siiski Beck, kuid Johnny liitub temaga enamus šõude ajaks. Mehed andsid välja ühiselt albumi „18“ selle aasta juulis ning Becki tuuri algaski Põhja-Ameerikas oktoobrikuu alguses. Kokku toimub 23 kontserdi ning turneele tõmmatakse joon alla novembrikuu keskpaigas Renos toimuva kontserdiga. Kontsert, kuhu Depp oli kutsunud ka oma advokaadid, toimus 4. oktoobril Washington D.C-s. Vasquezil oli seljas olnud mustad nahkpüksid ja saapad, Chew kandis t-särki, teksapükse ja neetidega nahkjakki, vahendab Cinema Blend.

Chew ja Vasquezi viibimisest kontserdil on postitatud video ka TikToki platvormile. Seal on näha paari pilti, Beni ja Camille riietusest ning advokaadid poseeris koos ka ühe foto jaoks. Paistab, et kontserdi kuulama tulnud fännid tundsid Chew ära, kuna on temaga paar fännipilti teinud.

Suve hakul levisid kõlakad, et Deppil on tekkinud suhe Vasqueziga. Paljudele oli silma jäänud nende kahe väga familiaarne läbisaamine, kuid nii advokaat kui ka näitleja kinnitasid tollal, et nad pole paar. Eelmisel kuul tuli välja, et Johnnyl on tekkinud suhe hoopis oma teise advokaadiga, kelle nimi on Joelle Rich. Rich kaitses meest 2020. aasta novembris, kui Depp käis kohut kõmulehe The Sun vastu. Septembri lõpu seisuga oli Rich veel ametlikult abielus, kuid naine elab oma abikaasast eraldi ja nende lahutusprotsess on pooleli.