Nüüd on aga väljakuulutatud esimene üllatuskülaline, kes samuti albumi esitluskontserdil üles astub. Tegemist on poistebändiga pitsa, mis koosneb kolmest liikmest: bändist 5MIINUST tuntud Estoni Kohver, õhtu peategelane reket ning boipepperoni. Järgmised üllatuskülalised avalikustatakse juba lähiajal.

Räppar reket lubab, et kontsert saab olema midagi erakordset. „Suur töö on tehtud ja käes on aeg kuuendat albumit ka Tallinnas esitleda. Nagu album, tuleb ka käesolev kontsertsõu õige teistsugune,“ vihjab reket salapäraselt.

Õhtu erikülaline on Ines. Lisaks Inesele on veel bändis klahvpillidel Siim Mäesalu, kitarril Raul Ojamaa, basskitarril Viljar Norman ning trummidel Kaspar Kalluste. Kontserdil tuleb esitlusele mitmeid bändi tuntumaid hitte, mille saatel on nii mõnigi oma lapsepõlve veetnud: „15 Magamata Ööd“, „Põlen Sinu Ees“, „Kus Kulgeb Kuu“. Samuti tulevad esitlusele paljud teised Inese 17. tegutsemisaasta jooksul valminud laulukesi. Lisaks sellele võib kontserdil reketilt ja Ineselt oodata ka ühislugu.

Käesoleva aasta kevadel andis reket välja oma kuuenda sooloalbumi „Palun Puhka“, kus on kokku 13 teost, mis võeti rahva poolt soojalt vastu, olles esimesel nädalal enim striimitud album Eestis. Tuntumate lugude sekka kuuluvad näiteks: „Kirsikivi“, „Eikellegi Ma“, „Too Mul Lilli“ ning „Natuke Nii, Natuke Naa“. Esialgu digitaalsel kujul ilmunud album „Palun Puhka“ valmib juba õige pea ka füüsilisel kujul.