Eks eestlane kui töörahvas ootab ikka reedet, et saaks lõõgastuda. „Vahel annab lõõgastus tunda kuni teisipäevani, siis tuleb nädala selgroog ja hakatakse jälle vaikselt lõõgastumisega pihta. Sellepärast tundubki, et osasid päevi pole üldse vaja, et võiks olla esmaspäev, puhkepäev ja siis üks suur reede,“ leiab Genka, et Eesti rahvas on lõõgastuja rahvas.

Loole valmis ka muusikavideo, mille režissööriks oli Sander Allikmäe. A-Rühma „Reede“ muusikavideo idee tekkis Allikmäe sõnul koostöös bändiga. „Genkal oli alguses peale idee nukuteatrist. Selle tarbeks lasime eraldi valmistada bändi liikmete nägudega eksklusiivsed nukud,“ räägib Allikmäe ja lisab: „Video räägib loo sellest, kuidas aastatega bändi liikmed on leidnud uued töökohad ning oma vana hobi nurka visanud.“

Siiski ühel ootamatul hetkel tuleb liikmete telefonidele salapärane kutsung, mis annab käsu tegutseda ning meeskond uuesti formuleerida. „Kuid, üks liikmetest on kadunud ning minnaksegi teda otsima ja video lõpp on veidi ootamatu lõpuga,“ ütleb režissöör lõpetuseks.

1998. aastal alustanud neljaliikmeline hip-hop ansambel A-Rühm, kuhu kuuluvad Genka, Cool D, Kozy ja DJ Critikal, asus tänavu salvestama värsket muusikat ja sõlmis lepingu plaadifirmaga Sony Music Baltics. Nende viimane plaat „Leegion“ ilmus aastal 2006 ning lõpuks ometi on oodata lisa. Valmimas on täiesti uus kauamängiv, mille esimene pala „Üks veel“ jõudis kuulajateni juba suve teises pooles.