CNN-ile laekunud info kohaselt elab paar juba mitu nädalat eraldi kodudes. Samuti olevat nii Bündchen kui ka Brady palganud endale lahutusprotsessiks advokaadid. Bündchen ja Brady abiellusid 2009. aastal ja neil on kaks ühist last. NFL-i legendil Bradyl on varasemast suhtest samuti üks laps.

Väidetavalt on lahutuse üheks põhjuseks Brady soov jätkata NFL-is mängimist, kuigi Bündchen on sellele vastu. Nimelt teatas maailma üheks kuulsaimaks ja tituleerituimaks Ameerika jalgpalluriks peetav Brady aasta alguses, et plaanib sportlaskarjääri lõpetada. Samas muutis ta peaaegu koheselt meelt.

Tänavu augustis puudus Brady oma kodumeeskonna Tampa Bay Buccaneersi treeninglaagrist ning meeskonna peatreener Todd Bowles nentis siis, et Brady peab tegelema isikliku elu probleemidega.

Modell ja näitleja Gisele Bündchen on varasemalt korduvalt avalikult rääkinud, et peab Ameerika jalgpalli ohtlikuks spordialaks. Ajakirjale Elle antud intervjuus rääkis naine spordiala ohtlikkusest ning lisas, et tema ning lapsed sooviksid näha Bradyt rohkem kodus.

Ülisuured sissetulekud

Kui paar peaks tõesti lahutama, siis saab selle keskmeks olema mõlema ülisuur varandus. Portaali Celebrity Net Worth andmetel on tippmodellist Bündcheni varandus väärt ligi 400 miljonit eurot ning tema abikaasa Brady oma ligikaudu 250 miljonit eurot.

Brady sõlmis hiljuti ka algavaks NFL-i hooajaks 15-miljoni euro suuruse lepingu. Kuna Brady sai ka lepingu sõlmimise eest boonust, siis on tema algava hooaja teenistus umbes 30 miljonit eurot.

Samas hinnatakse aga Bündcheni varandust ja sissetulekut veelgi kõrgemaks. USA mainekas majandusajakiri Forbes on hinnanud Bündchenit lausa 14 aastat järjest maailma enimteenivamaks modelliks. Viimati juhtus see aastal 2016 ning ta lõi toona selliseid suurnimesid nagu Kendall Jenner ja Gigi Hadid.

Bündchen on sõlminud mitmemiljonilisi lepinguid maailmanimedest brändidega nagu Chanel, Victoria`s Secret ja Pantene. Samuti katab tema nägu Calvin Kleini ja Louis Vuittoni reklaamplakateid. Bündchenil on ka omaenda nahatoodete ökobränd Sejaa Pure Skincare, mille ta 2011. aastal asutas.

Kirsiks tordile avaldas Bündchen 2018. aastal memuaaride kogumiku „Lessons: My Path to a Meaningful Life“, mis tõusis kohe raamatuedetabelite tippu ja mida on tõlgitud kümnetesse keeltesse üle maailma.