Retro FM saates Retro Hommik pääses 7. oktoobri hommikul 7:50 telefoniliinile Marrja, kes sõbranna soovitusel helistas, et pakkuda puuduv sõna. Sõbranna soovitas öelda sõna „hambaork“, kuid Marrja oli kodus mehega vaielnud, kas „hambaork“ on ikka kaubanduslik sõna ning muutis viimasel hetkel meelt ja pakkus puuduvaks sõnaks „hambatikk“, mis oligi kauaotsitud õige vastus.

Võiduraha eest plaanib Marrja osta diivani, minna kevadel reisile ja kulutada ka niisama. Ja loomullikult lubas ta kinni pidada kokkuleppest ja õige sõna pakkunud sõbrannale anda 1000 eurot.

Põnevust ja kirgi kütnud Retro FM raadiomäng „Leia puuduv sõna“ algas 12. septembril. Puuduvat sõna otsisime lausse „Olgu, ma võtan siis...“ Helistajaid oli igal hommikul küll palju, kuid mööda läks nädalaid ja õiget sõna keegi liinile pääsejatest paraku kuni tänaseni pakkuda ei suutnud.

Retro Hommiku saatejuhid Rauno ja Maris on olnud Retro Hommiku saatejuhid peaaegu kaks aastat. Enne koostöö algust kohtusid nad mõned korrad, et üksteist paremini tundma õppida ning viimase kohtumise lõpus ütles Rauno, et tema võtab arve, mille peale vastas Maris: „Olgu, ma võtan siis...hambatiku.“