Otse-eetris liugles tantsupõrandal kaheksa tähte, kes kõik olid selgeks õppinud esimese tantsukava – naistähed tantsisid särtsakat Ladina-Ameerika tantsu tša-tša-tšaad, meestähed aga rahuliku loomuga ja liuglevat aeglast valssi.

Saate lõpuks kuulutati välja kuus paari, kes kõige suurema kohtunike ja publiku poolehoiu võitsid – Birgit Sarrap ja Marko Kiigajaan, Kadri Tali ja Mairold Millert, Ülle Lichtfeldt ja Marko Mehine, villemdrillem ja Greta Korju, Brigitte Susanne Hunt ja Robert Veskus, Jüri Ratas ja Kristina Tarmet. Vähim punkte said avasaates Juss Haasma ja Kerstin Kruuse ning Ruslan Trochynski ja Anabel Aunver.

Televaatajad saavad terve järgneva nädala telefoni teel oma lemmiku poolt helistada, et paari positsiooni tugevdada, toetades seejuures Eesti vähiliidu kampaania algust uue põlvkonna mobiilse kompuutertomograafi soetamiseks.

Järgmisel nädalal on „Tantsud tähtedega“ saate teemaks Eesti muusika; iga täht saab valida oma lemmiklaulu, et selle saatel tantsunumber esitada.

„Tantsud tähtedega“ teine saade on TV3 otse-eetris järgmisel pühapäeval kel 20.00, kohe pärast „Stuudio“ tantssaate-teemalist erisaadet.