„Ma olen nii armunud, kas seda ei ole näha?!“ naerab Brigitte Susanne Hunt saates „Stuudio“ Katri Tellerile. „Kui ma vaatan võitjaga seda koos, oi, meil on naljakas,“ ütleb Hunt naerdes, et on hetkel õnnelikus suhtes. „Õnnetu on see, et ma ei saa võitjaga ju kuskil käia, me peame olema kodus,“ sõnab naine.

„Vallaline kaunitar“ on TV3 selle sügise uus telesaade, kus meelelahutaja Brigitte Susanne Hunt kohtub 11 mehega, et endale nende seast armastatu leida. Igas saates langeb välja üks noormees ning võitjal on õigus Hundile abieluettepanek teha. Saade on TV3 eetris igal reedel kell 20.

„Ootan oma südant võitma inimest, kellega saaksin nii lõputult naerda ja lõbutseda kui ka kõigest koos üle saada ning armas ja rahulik olla – nagu ma ju tegelikult suurema osa ajast olengi,“ kirjeldas „Vallalise kaunitari“ kangelanna Brigitte Susanne Hunt ajal, kui saate jaoks käis alles casting.

Veel sõnas Hunt, et sarjas osalemist on talle varemgi pakutud, ent siis soovis ta keskenduda muule ega olnud veel valmis end kellelegi avama. „Tänaseks pole ma leidnud kedagi, kellega päriselt sobiksin, ning nii saabki minust ametlikult vallaline kaunitar. Teen seda oma fännide ja oma perekonna ees, kes on mulle juba kõik muu, millest ma eales olen unistanud, andnud. Mis lõpuks saab? Kindlasti saan unustamatu kogemuse ja uusi sõpru kogu eluks,“ selgitas Brigitte enne saate filmimist.