Ferguson ja prints Andrew elavad Windsori lossi lähedal Royal Lodge'is ning on juba kuu aega kandnud hoolt Elizabeth II kahe corgi tõugu koera Muicki ja Sandy eest. Sarah rääkis ühel festivalil, et tal on suur au loomade eest hoolitseda.

Naine lisas, et tema sõnul on Muick ja Sandy isegi rahvuslikud aarded ja selgitas, et neid on hästi treenitud ja korralikult välja õpetatud. Sarah ja Andrew'l endal on juba viis Norfolki terjeri tõugu koera ja Fergusoni sõnul on corgi tõugu koerakesed juba sisse sulandunud, vahendab Daily Mail.

„Nad tasakaalustavad teineteist, olen nendega juba harjunud,“ ütles Sarah festivalil. Kaks koera kinkisid kuningannale tema poeg prints Andrew ja printsess Eugenie koos oma õe printsess Beatrice'iga. Koerad olid kingituseks ja kuningannale lohutuseks pärast tema abikaasa prints Philipi surma möödunud aasta aprillis.

Kuninganna Elizabethile kuulus tema valitsemisajal kokku üle 30 corgi tõugu koera. Kuninganna armas oma koerakesi väga, kuid viimastel aastatel oli ta vastu uute koerte lisandumisele, kuna ei tahtnud pärast oma surma loomi üksi jätta. Oma esimese corgi tõugu koera, kelle nimi oli Susan, kinkis Elizabethile tema isa kuningas George VI oma tütre 18. sünnipäevaks.

Möödunud kuul toimunud Elizabeth II matuse ajal andsid tema kaks koera Muick ja Sandy ka kuningannale au. Koeri saatsid ja juhendasid kaks kuninglikku töötajat. Hiljem oli märgata, et koeri läks paitama prints Andrew.