Ikka kärtsu ja mürtsu taktis

Bändi The Tuberkuloited hittloo ,,Lilleke rohus’’ ilmumisest on möödas juba pea 30 aastat, kuid muusikute särts pole veel kuhugi kadunud. Ansambli solist Summer avaldab, et kuigi tema muusikamaitse pole aastate jooksul väga muutunud, on ta palju uusi lemmikuid saanud hoopis oma pojalt. ,,YUNGBLUD on selline huvitav briti artist, mida kuulan tänasel päeval tänu poja mõjutusele hästi palju. Lisaks ka Machine Gun Kelly sellel aastal välja tulnud omapärast pop-punk albumit,’’ jagab Indrek ning lisab, et hingele meeldib talle kuulata ka palju meditatsioonimuusikat.

Uus pöörane väljakutse

Helimaailma kõrval pakub muusikule head vaheldust ka erinevate ürituste ja saadete juhtimine. Juba sel kuul jõuabki ekraanidele meelelahutuslik seriaal ,,Pöördes’’, kus Indrek sukeldub koos kaas-saatejuhtide Koit Toome ja Saara Piusiga põnevasse automaailma. Kuigi saatejuhid polnud varem koos töötanud, toimis nende omavaheline keemia Indreku sõnul üllatavalt hästi: ,,Iga võttepäev läks järjest paremaks, ägedamaks. Nalja ja naerda sai palju.’’ Saatejuhid sulandusid nii üheks, et pärast sarja võtteperioodi tundis Indrek, et midagi oleks lausa elust puudu: ,,mõni Koidu mõttekõlks või täiesti etteaimamatu nali Saaralt, mida sa ei oskagi temalt oodata.’’

Täispööretel vette

Oma nime vääriliselt ei puudu peadpööritavast ,,Pöördes’’ saatest ka trikilennukid, hirmkallid Porsched ega motokrossirajad. Indrek Raadik sai proovida isegi suure Kirovets traktoriga sõitmist, mis tõelisel linnalapsel lõi jala ikka korralikult värisema. Kuna sõidukite katsetel pole tihti tulemus ette teada, juhtus võtteperioodil tahes-tahtmata ka väikseid apsakaid. ,,Pidime Koiduga sõitma autoga tiigi keskele, aga kiirust oli seal raske määrata. Me panime tiiki ikka korraliku hooga ja pisut kaugemale kui arvestatud. Kogu auto oli vett täis, kuid saime kenasti välja katusele. Elamust väärt sõit, aga rohkem sellist asja ei plaani,’’ meenutab Indrek keskmisest märjemat võttepäeva.

Indrek Raadik "Pöördes" võtetel2.

Hetk võtta aeg maha

Indreku elu tiksub hetkel üleminekuperioodi taktis. Pärast võtteid ja mitmeid aastaid automaailmas töötamist, on ta nüüd aja maha võtnud ning naudib kodust elu muusika saatel. ,,Igal hommikul pärast laste kooli saatmist, võtan kohvi ja mängin veidi uut kitarri. Kuna muusika on minu elus nii pikalt juba olnud, siis see toob mul alati naeru näole ja aitab keerulistest hetkedest välja tulla,’’ sõnab laulja. Ka bänd The Tuberkuloited on saanud nüüd uue hingamise. Nimelt on muusikutel plaanis teha uus kontserdikava ning esitada varasemalt linti mängitud lood uues kuues. Lisaks bändis musitseerimisele, on Indrek võtnud punti ka hea sõbra, kellega koos on duona plaanis juba esinemised ka väljaspool Eestit.

Saara Piusi, Koit Toome ning Indrek Raadiku juhitud adrenaliinist pakatava saatesarja „Pöördes“ esimene hooaeg jõuab eksklusiivselt Elisa Huubi juba oktoobri lõpus. Saade toob vaatajani isendid, keda kodumaa teedel ei kohta ning uurib Eesti mootorite maailma iga nurga alt - läbi kiiruse, huumori ja adrenaliini.

Sari "Pöördes"