Ilmus Dramamama uus album pealkirjaga „Doomsday Tango“. Plaati saab kuulata kõikidelt striiminguplatvormidelt ning CD kujul osta muusikat müüvatest poodidest ning bändi kontsertidelt.

„Alustasime selle plaadi lugude kirjutamist juba neli aastat tagasi koos sõbra ja tänaseks ka Dramamama kitarristi Jörgen Pakkasega. See album on ilmselt senistest Dramamama albumitest teemade läbilõikes kõige kontseptuaalsem ning kujunes poolkogemata veidi apokalüptiliseks, olles mõjutatud viimaste aastate sündmustest maailmas,“ räägib bändi solist Mikk Tammepõld. „Sellest kasvas välja ka albumi nimi ja nimilugu „Doomsday Tango“, mis on meeleolult justkui muretu tantsuõhtu maailmalõpu eel.“

Muusikaliselt kõlab plaat endiselt nagu tuttav Dramamama - on nii bluusi, rokenrolli kui ka lüürilisemat meloodilist rokki. Lisaks bändi põhikoosseisule - Mikk Tammepõld (vokaal, kitarr), Jörgen Pakkas (kitarr, vokaal), Viljar Norman (basskitarr) ja Jeremia Kangas (trummid) - salvestas mitmele loole kitarri ja pedalsteeli partiisid bändi asutajaliige Laur Joamets. Külalistena teevad albumil kaasa ka lauljatarid Vivi ja Viveli Maar ning ühe loo laulis sisse kitarrist Jörgen Pakkas.

„Kui meie eelmine album sai salvestatud Nashville’i kuulsas stuudiolinnakus Music Row, siis uue plaadi tegime olulisemalt kodusemates tingimustes, suures osas meie enda kodustuudios,“ sõnab Mikk. „See andis meile rohkem ajalist vabadust, võimalusi katsetada ja otsida lauludele oma õiget nägu. Mõned partiid ja soolod saime sisse mängida kadunud Tõnu Aare pillidega, mis on meie jaoks suur au.“

„Doomsday Tango“ on nüüd kuulatav kõikidel striiminguplatvormidel ning CD saab endale soetada muusikat müüvatest poodidest ja bändi kontsertidelt.

Albumi esitluskontserdid toimuvad 21. oktoobril Tallinnas, Kinomajas ning 22. oktoobril Tartus, Genialistide Klubis. Külalisesinejana astub üle aastate lavale ansambel Jaxy.