Suursugune üritus toimub tuleva aasta 6. mail Westminster Abbeys. Kroonimistseremoonial nimetatakse kuningas suverääniks ja tema pähe asetatakse kroon. Ka kuninganna Camillat kroonitakse.

The People vahendab, et kuuldavasti ehib Camilla pead kroon, mida kandis kuninganna Elizabeth II ema 1937. aasta tseremoonial, kui kuningaks krooniti tema abikaasa George VI.

Toda krooni ehib just Koh-i-Noor, mille kuuluvuse üle on aastaid vaieldud. Suurbritanniasse jõudis see 19. sajandil Indiast. Kuninganna Victoria pani selle Londonis asuvasse Kristallpaleesse vaatamiseks välja.

Lisaks Indiale on vääriskivi omandiõiguse eest võidelnud ka Pakistan ja Afganistan. Üks India võimudega seotud allikas rääkis väljaandele The Telegraph, et kui Camilla teemantiga krooni kasutab, toob see taas pinnale valusad mälestused seoses koloniaalminevikuga.

Viimati oli mainitud kroon ühes teemantiga laiemale avalikkusele vaatamiseks väljas kuninganna Elizabeth II ema matuse ajal 2002. aastal. See oli asetatud kirstu peale.

Sentimentaalsetel põhjustel oleks selle kasutamine nüüd asjakohane, kuna Charles oli oma vanaemaga väga lähedane.

Variant on seegi, et teemant eemaldatakse kroonilt või kasutatakse ikkagi hoopis mõnda teist krooni. Kuningakoda pole selles küsimuses veel otsust langetanud.