Kuningakoja ametlikule kontole postitatud kahel pildil on näha, kuidas nii printsess Estelle kui ka tema vend prints Oscar naudivad sügiseks küpseks saanud õunte korjamist. Estelle, kes kannab pildil hallikat kampsunit ja siniseid pükse, poseerib esimesel pildil mitme kastitäie õunte ja pirnidega. Noorel printsessil on nägu naerul ja ta paistab suure saagi üle rõõmus olevat.

Teisel pildil on näha, kuidas Estelle ja Oscar õunu korjavad. Kui printsess on roninud osavalt puu otsa ja üritab sealt õunu kätte saada, siis tema väikevennale on usaldatud õunakorvile külge seotud köie hoidmine, et tema õel oleks mugav õunu korvi laduda.

Instagrami paar päeva tagasi postitatud pilt, mille juurde on kirjutatud, et tegemist on saagi korjamisega, on kogunud pea 60 tuhat meeldimist ja üle 370 kommentaari. Kommenteerijad kiidavad töökaid lapsi ja uurivad, kas nüüd läheb suureks õunamahla tegemiseks. Veel kirjutatakse, et lapsed näevad fotodel ilusad välja ja sõnatakse, et tegemist on selle sügise kõige kaunima fotoga.

Printsess Estelle on troonipärimise järjekorras oma ema kroonprintsess Victoria järel teisel kohal. Tema vend prints Oscar alustas sel sügisel kooliteed samas Campus Manilla koolis Stockholmis, kus ta õdegi õpib, vahendab Iltalehti.