Villemdrillem on nüüdsest pingil.

Vigastus viis tantsusaatest

„Tantsud tähtedega“ saates põlve vigastanud Villemdrillem katkestab võistlemise, sest jätkamine oleks arstide hinnangul riskantne. 23. oktoobri õhtu saates vigastas Villemdrillem pasodoble tantsu ajal tugevalt põlve ning läks nädalaks pausile, et selgitada, kas ta saab treener Greta Korjuga võistlemist jätkata või mitte.

„Selgus, et minu parema põlve side on osaliselt ikkagi viga saanud – jätkamine oleks riskantne ning oht uuemaks ja suuremaks vigastuseks väga suur,“ selgitas Villemdrillem.

Sai hurjutada

Kuulujutud tõsielusaate „Vallaline kaunitar“ arvatavast võitjast on ringelnud juba mõnda aega. „Villa“ looja Andrei Zevakin tunnistab, et tema oleks „Vallalise kaunitari“ maaletooja Kaupo Karelsoni asemel Brigitte Susanne Hundi peale üpriski kuri.

Brigitte Susanne Hunt ja Andrei Zevakin.

„Kas sa saad sellest aru, et inimesed ei ole lollakad?“ küsis Zevakin Hundilt viimase juhitavas podcast'is „Bitch“, kui tuli jutuks „Vallalise kaunitari“ võitja. Sekund varem oli naine kelkinud, et tal on peika olemas, ning tunnistanud, et see mees on hetkel avaliku elu tegelase eluga harjumas. Juba mõne nädala pärast selgub, kes siis täpsemalt see õnneseen ikkagi on!