53-aastane staar paljastas, et arst andis talle vaid kaks protsenti ellujäämisvõimalust pärast seda, kui opioidisõltuvus põhjustas 49-aastaselt tema käärsoole lõhkemise. Ta langes kaheks nädalaks koomasse ja veetis mitu kuud haiglas. Varem pole ta sellest avalikult kuskile rääkinud.

Tema terviseprobleemid said alguse juba pea 30 aastat tagasi, kui „Sõprade“ filmimine sai alguse. Alkoholism algas ta 24-aastaselt. Ta sai toona vahepeal ka alkoholisõltuvusest lahti ning terve üheksanda hooaja filmimise ajal ei tarvitanud ta tilkagi. Kuid pärast hittseriaali lõppu hakkas Perry käekäik jälle alla minema.

Staar võttis ühel hetkel umbes 55 valuvaigistitabletti päevas. „Ma ei teadnud, kuidas sellele lõppu teha,“ tunnistab ta nüüd.

Mõne aasta eest jõudis kõik see hetkeni, millest Perry nüüd esimest korda räägib. „Mind pandi ECMO aparaadi alla, mis tegi minu kopsude ja südame eest kogu hingamise. Tavaliselt ei tulda sellest tagasi,“ meenutab Perry nüüd.

Ta otsustas, et ei räägi sellest enne, kui ta on kindel, et ei lähe halbade kommete juurde tagasi. Ta on nüüd juba mõnda aega kaine olnud, kuid ta ei soovi avalikustada, mitu päeva ta alkoholi pole tarvitanud. „Ma olen üpriski tervislik nüüd,“ arvab ta.

Pärast tervise täielikku kokku kukkumist pidi Hollywoodi staar üheksa kuud kasutama kolostoomikotti. Arstid on hoiatanud, et kui ta peaks kukkuma tagasi samasse auku ning hakkab uuesti ravimeid ja alkoholi tarvitama, siis peab ta kotti terve oma elu kandma. Praeguseks hetkeks on talle tehtud nüüd 14 kõhuoperatsiooni ning ta keha on täis erinevaid arme. Ta on käinud 15 korda taastusravis, kuid tagasitee endise endani on tal siiani käimas.