Heineken Closer on täiesti uutmoodi vidin, mille eesmärgiks ongi vähendada töötegemist. Loomulikult ei pea keegi silmas seda, et töötegemine tuleks lõpetada vaid just vastupidi: tööd tee töö ajal ning täie rauga ja puhkust naudi puhkuse ajal samuti täie rauaga. Mõneti ootamatult on Heineken toonud turule täiesti uue kontseptsiooniga pudeliavaja, mis kannabki nime Closer. Süsteem on lihtne – kui tööaeg on läbi tarvitseb vaid avada Closeri abil Heinekeni pudel ja nagu võluväel lülitab arvuti sinu ees end välja ning puhkus võib alata.

Paneme Closeri proovile!

Selleks, et saaksid Closerist veelgi enam aimu on Delfi loomas neljaosalist videosarja, mille igas episoodis on ühel tuntud inimestest koosneval võistkonnal ülesandeks tõmmata võimalikult mitme inimeste töötegemistele joon alla. Ka võistkonnad on täpselt sellised, kes tõepoolest töö- ja puhkeajal selgelt joont oskavad vahel hoida: Anu Saagim ja Kristina Suuroja, Margus Vaher ja Artjom Savitski ning Jürgen Pärnsalu ja Andres Puusepp. Igas saateosas saadab Heineken õllega varustatud võistlejad linna peale töötegijaid otsima ning meeskondade ülesandeks on tõmmata selgelt ja üheselt Heinekeni abil töötegemistele joon alla.


Võitjaks loomulikult see, kes etteantud tunni jooksul kõige enam oma kaasmaalasi tööst eemalduda aitab. Sõbralikult ja Heinekeniga, nagu see ikka kombeks.

Jää mängu jälgima!

PS! Aga päris lõppu üks täiesti universaalne tarkus ka, sõltumata ajast, kohast, meelispuhkuseviisist, rahakoti võimalustest, lemmikäpist või kasutada olevast vabast ajast. See on Heineken Closer. Kui ükskõik milline töö osa eeldab arvutiga toimetamist, polegi sul aja mahavõtmiseks vaja rohkem, kui Heineken Closerit. Heineken 0.0 Closeriga lahti ja sinu arvuti sulgub automaatselt ise, sundides sind aega maha võtma. Sest töötamine on küll vahva, aga puhkus.. see on midagi veelgi enamat.

Jaga
Kommentaarid