Kakslauttaneni igluküla, Soome

Mõtled, et mis ma sinna Soome iglukülla ronin, meil on ju Tallinnas ka? Tõsi, on. Aga Soome on ikkagi välismaa! Pealegi on Kakslauttanen nii pagana kaugel Põhja-Soomes, et seal on peaaegu kogu aeg lumi maas, naabermajas asjatab jõuluvana ja valgeks vist ei lähegi. Seega hea puhata meelt ja keha – üksinda või sõpradega. Peaasi, et oleks puhkus!

Kruger Shalati, Krugeri rahvuspark Lõuna-Aafrikas

Unikaalne puhkepaik, kui sulle meeldivad luksuslikud rongivagunid, mis seisavad vanal mahajäetud sillal. Just seda Kruger Shalati endast kujutab. Kauba peale imelised vaated looduspargile, soe kliima, aga kardetavasti ka üpris kopsakas reisikulu. Ent mis see siis ära pole... Aasta töötad ja hoiad kokku ning siis puhkad kohas, millest ükski su tuttav kuulnudki pole.

The Oat Box, Causeway Coast and Glens, Põhja-Iirimaa

Privaatses farmis asuv auto moodi majutusasutus, mis ongi ehitatud ümber 1968. aasta Bedford TK hobuseid transportinud autost. Dušš on sees, puuküttega ahi auto kastis ja lõkkease auto ees – omamoodi ootamatu lahendus isegi neile, kellele on kõik maailma majutusasutused ammu ammendunud ja kes tahaks midagi hoopis teistsugust.

Hotell Everest View, Khumjung, Nepal

Üks maailma kõrgemaid hotelle, mis asub ei rohkem ega vähem kui 3962 kilomeetri kõrgusel merepinnast. Suurim müügiargument on hunnitu vaade Džomolungmale. Hotelli pääsed kas helikopteriga või jalgsi – nagu mägimatkaja muiste.

Et saada hotelli löögile, pead broneeringu tegema ilmselt aastaid (kui mitte aastakümneid) ette, sest hotellis on ainult 12 tuba. Kui see pole eksklusiivsus, siis mis on?

Ööd Hötell, Rooslepa, Eesti

Arvad, et Eesti on igav ja oled siin kõike näinud? Arva uuesti! Öödi hotellid on unikaalne kombinatsioon luksusest, modernsusest ja privaatsusest. Keset metsa, aga majast avaneb vaade tervele metsale. Kaugel kärast, aga samal ajal Eestile omaselt kõigele piisavalt lähedal. Piisavalt turvaline lahendus, aga seejuures mitu korda ootamatum ja elamusi pakkuvam kui tavaline ja turvaline kesklinna hotellituba. Tasub proovida!

Puhkus Heinekeniga seal, kus ise soovid

Nööbi lahti üks alkoholivaba Heineken 0.0, sulge arvuti ja silmad ning võta 10 minutit aega iseendale. Asukohast olenemata, sest sa tead, et oled terve päeva tööd rapsinud. Ja tööd peab küll tegema, aga üle pingutada pole vaja. Ja siin tulebki appi Heineken 0.0. Hästi lihtne ja mis salata – ka rahakotisõbralik.

Oleme kindlad, et leiad toodud loetelust mõne vahva koha, kuhu oma järgmist puhkust veetma sõita. Aga nagu näed: puhata võid ka sealsamas, kus praegu oled. Kõige tähtsam on, et puhkaksid ja võtaksid vahepeal veidi rahulikumalt. Sest puhkus on püha ja puhkama peab!

PS! Aga päris lõppu üks täiesti universaalne tarkus ka, sõltumata ajast, kohast, meelispuhkuseviisist, rahakoti võimalustest, lemmikäpist või kasutada olevast vabast ajast. See on Heineken Closer. Kui ükskõik milline töö osa eeldab arvutiga toimetamist, polegi sul aja mahavõtmiseks vaja rohkem, kui Heineken Closerit. Heineken 0.0 Closeriga lahti ja sinu arvuti sulgub automaatselt ise, sundides sind aega maha võtma. Sest töötamine on küll vahva, aga puhkus.. see on midagi veelgi enamat.

Jaga
Kommentaarid