Saates laenas Kylielt lennukit, mis kannab nime Kylie Air, tema õde Kendall Jenner, kes koos oma sõbrannade Hailey Bieberi ja Justine Sky väikese lennureisi tahtis ettevõtte. Kaamerasilma ette jäi ka lennukimenüü ja vaatajad said tuttavaks toitudega, mida rikkad Kardashian-Jenneri perekonda kuuluvad naised eelistavad süüa.

Näiteks saab pardal valida aasiapärase kanasalati, Caprese salati ning kanapasta vahel. Kokteilimenüü sellele alla ei jää ja lennureisi ajal on võimalik end kosutada värskendava maasika margaritaga või viina ja jõhvikamahla kokteiliga.

Kylie ostis oma üle 72 miljoni dollari maksva eralennuki aastal 2020. Õhusõiduk on 2,5 meetrit lai ja natukene üle 18 meetri pikk. Lennukis on beežikad istmed, kuhu on lisatud tõsielustaari initsiaalid 'KJ'. Lennukis on ka suur magamistuba, kaks vannituba, meeskonna puhkeala, meelelahutusruum ning garderoob.

Selle aasta alguses sattus Kylie oma eralennuki tõttu parajasse skandaali, kuna ta tegi 17 minutit kestva lennureisi kahe California linna vahel. Kliimaaktivistid ei olnud noore ärinaise käitumisega rahul ja kritiseerisid teda teravalt. Jenner tollal skandaali ei kommenteerinud, vahendab Page Six.