Hetkel kuuluvad töötavate kuninglike nimekirja kuningas ja kuninganna Camilla, prints William ja printsess Catherine, printsess Anne, prints Edward ja krahvinna Sophie, Gloucesteri hertsog ja hertsoginna, printsess Alexandra ja Kenti hertsog.

Veel mõni aeg tagasi ringlesid jutud, et antud number vähendatakse seitsme peale. Ennustati, et Charles otsustab oma vähemtuntud ja troonijärjekorras kaugemal asetsevad sugulased antud nimekirjast maha tõmmata. Eksperdid arvasid, et see teeks kogu „masinavärgi“ veelgi õlitatumaks.

Kuid pärast prints Harry ja hertsoginna Meghani lahkumist USAsse, prints Andrew lõputuid skandaale ja kuninglike ülesannete kuhjumist on kuningakojal vaja jätkata endise süsteemiga.

Kuningale tekitab muret ka see, et institutsiooni kõige armastatum paar ehk prints William ja printsess Catherine on väidetavalt andud teada, et soovivad oma koormust vähendada. Nad sooviksid veeta rohkem aega koos oma kolme väikse lapsega, kuid väidetavalt oli plaan hoopis nende ülesannete hulka tõsta.