„Kalle Grünthal, kui te tahate juristi mängida, siis minge ülikooli ja õppige, käige see stuudium läbi ja siis te saate aru, kuidas seadused toimivad, kuidas võimude lahusus toimib ja nii edasi. Te üritate justkui korraldada mingit kohtuistungit riigikogu saalis,“ ütles Kaja Kallas Grünthalile.

„Ma tänan, lugupeetud istungi juhataja! Aga minu arvates lugupeetud Kaja Kallas ei saa ikka aru, millisesse olukorda on sattunud, ja kui ta soovitab mul ülikooli minna, siis ma ütlen, et vaatamata sellele, et ma olen ülikoolis käinud, olen ma temast kümme korda targem, sest sellist iba ma siin puldis välja ei aja,“ oli Grünthali vastulause Kallasele.

Näitleja Tõnis Niinemets on nüüd ligi 24 tundi ärkvel olnud, kogunud andmeid, otsinud infot, võrrelnud mõlema uuritava CV-sid, uurinud nende päritolu, harjumusi, aju suurust, lugenud kõiki nende intervjuusid ja ütlemisi nii sotsiaalmeedias kui ka üldistes uudistes ning rääkinud kõikide uuritavate tuttavatega.

„Tulemused on järgmised: JAH, Kalle on targem Kajast kümme korda järgnevates teemades:

* Kehtna Sovhoostehnikumi hüdromelioratsiooni teise kursuse lõpupeol juhtunu

* Paide REVi jõulupeol toimunu

* 1984 aasta suve sündmused Tõstamaal

* eravestluste sisu Oudekki Loonega

* Paide Teatrimajas töötajaga ebaviisakalt käitumise põhjendused

* Suure-Lähtru Talgud 2020 peol toimunu

* väidetava riigikogu raamatukogus viibimise tegelik asukoht

* Riigikogus Hongkongi toetusrühma loomine

* enda unenägudes toimuv (mööndusega, sest seal vaid targem 3,7x)

Kõiges muus… Absoluutselt kõiges muus tuvastas uurimine allajäämise teadmistes. Olgu see teema ka nüüd lõpetatud. Järgmine kord, Kalle, palun täpsusta teemat, sest kaunis ajakulukas oli see ettevõtmine. Ma nüüd magama,“ kirjutas Niinemets Facebookis.