Popstaar Katy Perry esines hiljuti Las Vegases. Kontserdi ajal tabas naist veider terviserike, mis ei jäänud kahe silma vahele ka tema fännidel. Nimelt, ei suutnud lauljatar enam oma paremat silma lahti hoida. Hetkeks võttis ta koguni sõrmed appi, et silmalaug alla tagasi ei vajuks, vahendab Page Six. Peagi läksid ühismeedias levima videoklipid, mille inimesed kontserdi vältel üles filmisid.

Nüüd käib ühismeedias tihe arutelu lauljanna konditsiooni üle. „Appi, mis tema silmaga ometi toimub?“ kirjutab üks jälgijatest TikToki kommentaariumis. „Silm polnud nii veider, kui fakt, et ta tegi näo nagu midagi poleks juhtunud ning sõu läks edasi,“ arvab teine. Kolmas viskab nalja: „Wifi katkes vist...“

Fännid kahtlustavad, et Perryl võib olla sama haigus mis Justin Bieberil. Tänavu suvel avaldas laulja, et tema nägu on poolenisti halvatud ning katkestas seetõttu käimasoleva kontserditurnee. Haigust tuntakse nime alla Ramsay-Hunti sündroom. „Selles on süüdi viirus, mis ründab närve mu kõrvas ja näol. Seetõttu on mu nägu halvatud, nagu näete, ei saa ma ühte oma silma pilgutada,“ kirjeldas ta.