Kuningakoja eesmärgiks on määratleda, millised isikud on õigustatud tegutsema kuninga asetäitjana, kui too ei saa oma kohustusi täita. Prints Harryt ja Yorki hertsogit, prints Andrew’d peetakse õukonnas vastuolulisteks isiksusteks, kes peaks jääma tagaplaanile, vahendab Daily Mail.

Kohtuametnike sõnul oleks õukonna mustadest lammastest sõltuvaks tegemine tarbetult piinlik. Kui Suurbritannia monarh ei saa ühel või teisel põhjusel oma kohustusi täita, on tal võimalik valida asendusisik. Nende hulka kuuluvad kuninganna Camilla, prints William, prints Harry, prints Andrew või printsess Beatrice. Küll aga võib kuningas lähiajal Harry ja Andrew sealt nimekirjast kustutada. Briti meedia teatel saavad uuteks asendusisikuteks tõenäoliselt printsess Anne ja Wessexi krahv Edward.

Harry ja Andrew esinduskohustustest loobumist peetakse vajalikuks, kuna nad on nii Suurbritannia kui ka välismaa meedias kuningapere halvas valguses näidanud. Prints Harry puhul on kõmu tekitanud otsus kolida välismaale ja loobuda esinduskohustustest. Andrew seevastu on aastate jooksul sattunud arvukatesse skandaalidesse, millest kõige tõsisem paljastas tema sidemed seksikurjategija Jeffrey Epsteiniga.

Daily Maili teatel on Briti õukond reformi juba kuid kavandanud, ka ajal, mil Elizabeth II veel elas.