Nüüd on Keili reisilt tagasi ja tõi saatejuhtidele tänutäheks ka mõned kingitused. „Ma lubasin, et ma tulen kingitustega, ja ma tulin kingitustega,“ ütles elevil Sükijainen raadioeetrisse saabudes. „Ma pean ütlema, et see oli umber kümne minutiga, kui mul oli juba inimene olemas, kes ütles, et ta tuleb lennukiga ja toob ära,“ rääkis Keili, kuidas ta Sky Plusi saatejuhi Maris Järva abiga oma koju unustatud passi kätte sai.

Keili tõi passisekelduse eduka lahenemise puhul Sky Plusi hommikuprogrammi saatejuhtidele Alari Kivisaarele, Kristjan Hirmole ja Maris Järvale tänutäheks mitu kingitust – lipukese, kus on peal nii uus kuningas Charles III kui ka eelmine monarh Elizabeth II, moeka väikese käekoti, Big Beni torni kujukese ja valgest kullast mündi kuningas Charles III peaga.

Keili Sükijainen tõi kingitusi saatejuhtidele

Eelmise nädala kolmapäeval võttis Sükijaineni reis Londonisse ootamatu pöörde Riia lennujaamas. Nimelt oli Sükijainen võtnud reisile kaasa vaid ID-kaardi, millega Euroopa Liidus reisida saab. Ühendkuningriiki saabumiseks on aga vaja passi, mille Keili oli unustanud kaasa võtta. Reis oleks äärepealt katki jäänud, kuid tema õnneks osutas abikäe SkyPlusi raadiokuulaja.

„Ebareaalne, aga SkyPlusi hommikuprogrammis rääkis Maris Järva mu murest ja üks armas kuulaja startis just Riia lennule ja sõitis ise mu kodust läbi ning võttis passi!“ hõiskas Sükijainen pärast passi kättesaamist sotsiaalmeedias.

Jaga
Kommentaarid