Kardashian rääkis saates aprillikuus Las Vegases toimunud pulmatseremooniast oma sõbrale Simon Huckile. Tollal toimus ainult Kourtney ja tema muusikust kallima Travis Barkeri pulmatseremoonia, ametlikku abielutunnistust neile ei väljastatud.

„Ma olin purupurjus. Ma tegelikult ei mäleta midagi sellest. Ma ei mäleta isegi seda, et Elvis laulis mulle sel ajal, kui ma altari ette kõndisin. Ma lihtsalt ei mäleta, ma ei mäleta, et mul oleks pruudikimp olnud,“ sõnas Kourtney oma semu Simonile pulmast rääkides.

Seejärel näitas tõsielustaar Huckile pulmavideost seda hetke, kui tema ja Barker teineteisele oma vandeid ette lugesid. Kourtney tunnistas, et rääkis tol hetkel väga segaselt. Kardashian tunnistas, et ta oksendas pärast pulmatseremooniat ja võttis ka riidest lahti enne, kui pruutpaar oma hotellituppa tagasi jõudis, vahendab Page Six.

Kourtney jagas tollal oma tseremooniast pilte ka sotsiaalmeedias. „Ükskord ammu aega tagasi kaugel maal (Las Vegases) kell 2 öösel, pärast vägevat õhtut ja natukest tekiilat leidsid kuninganna ja tema kena kuningas oma tee ainsasse avatud kabelisse, kus oli Elvis ja nad abiellusid,“ kirjutas Kardashian selle aasta aprillis oma Instagrami kontol. „Harjutamine teeb meistriks,“ lisas tõsielustaar juurde.

Hiljem abiellus paar ametlikult Santa Barbara kohtumajas ning pidasid seejärel maha võimsa pulmapeo Itaalias.