Haasma ja Kruuse tähelend tantsusaates jäi üsna üürikeseks – kolmandas saates ei saanud nad piisavalt televaatajate hääli ja pidid lahkuma.

Nad võtsid pärast seda korraks aja maha ja meenutavad nüüd, kuidas nende teekond saates alguse sai ja kuhu see neid tänaseks on toonud.

„Hetkel on plaan puhata ja end tantsumaailmast välja lülitada. Tahan veeta aega oma lastega, naasta oma toimetuste ja tavalisema tempo juurde. Kerstiniga me võõraks kindlasti ei jää. Kerstin hakkab käima nüüd vahelduseks minu treeningutes MyFitnessi jõusaalis,“ rääkis Juss.

„Pärast ülimalt intensiivset saateperioodi saan naasta oma kallite tantsusportlaste treenimise juurde Crause tantsukoolis. Olen igatsenud nii oma mudilasi kui ka täiskasvanud tantsijaid. Saatest võtan kaasa kuhjaga power’it ja energiat, mida oma töödesse ja tegemistesse suunata,“ rääkis Kerstin.

Haasma tõdes, et televaatajad saavad teda koos Kerstiniga tantsuplatsil kindlasti veel korra näha. „„Tantsud tähtedega“ finaaliks tuleb meil hakata varsti ettevalmistustega ja treeningutega tegelema. Usun, et on oodata midagi väga lahedat ja vinget - seda just fännide ja televaatajate suureks rõõmuks.“