„Head sõbrad! Käes on laupäeva õhtu. Sageli küsitakse, et mis tantsusaate trennides huvitavat juhtub, et kas minnakse riidu või kukutakse. Ma mõtlesin, et ma räägin teile eelmise laupäeva hommikuse trenni loo, kui harjutasime treener Kristinaga pühapäevaõhtuseks tša-tša-tšaaks,“ alustas Ratas oma Facebookis avaldatud videopöördumist.

„Seal oli üks sõuelement, kus ma pidin teda käte peal viskama ühe tiiru ja seda ma ka trennis tegin, aga loomulikult viskasin valesti ja tema puusanukk maandus otse minu ülemisele huulele. Verd tuli kõvasti, suus oli haav ja mokk rullis. Mõtlesin, et huvitav, kuidas see kõik küll pühapäeval välja paistab, aga õnneks paistetus läks juba laupäeva õhtuks alla ja saates tuli see element päris ilusti välja,“ rääkis Ratas, kelle sõnul selliseid huvitavaid lugusid ikka juhtub.

Juba homme kell 20.00 alustab TV3s „Tantsud tähtedega“ neljas saade, kus paarid tantsivad esimest korda kaht uut tantsu - formatsiooni ehk grupitantsuna tangot ja enda poolt vabalt valitud Ladina-Ameerika tantsu.