Hobused, mille Charles III maha müüs, kuulusid varem tema emale Elizabeth II, kuid pärast kuninganna surma päris kuningas tema ustavad ratsud. Kuigi võidusõiduhobused on Charlesile erinevatelt võistlustelt ka raha sisse toonud, paistab, et kuningas ei tunne ratsude vastu nii suurt huvi kui tema ema, vahendab The Sun.

Sel nädalal oli Charles maha müünud lausa 14 suksut. Kõige rohkem raha teenis kuningas kaheaastase varsa Theme Park müügi eest - ratsu müüdi maha 200 tuhande naela eest. Kolmeaastane ruun Naval College tõi kuningale sisse 185 tuhat naela. Kõige odavamalt oli müügis hobune nimega Tack, kelle eest küsiti neli tuhat naela. Neli varem kuningannale kuulunud hobust müüdi maha kuuekohalise summa eest ning Charles teenis 14 ratsu müügiga pisut üle ühe miljoni naela.

Kuninganna Elizabeth II hobuste eest hoolitses üle 13 aasta John Warren, keda kogu perekond ja kuninganna usaldas, kuid kes oma ametist lahkub. Spekuleeritakse selle üle, kes kuninglikust perekonnast sobib kõige paremini kuningliku talli juhtima. Kuigi on teada, et Charlesi abikaasa Camilla armastab samuti ratsutamist ja oleks seega loogiline valik ametisse, soovivad mõned kuningliku pere fännid näha selles rollis hoopis printsess Anne'i ratsutajast tütart Zara Tindalli.