Raamatus „Ühes väikses Eesti linnas“ tuleb juttu paljudest Eesti muusika staaridest alates Rein Rannapist ja Jaanus Nõgistost Lenna ja Ineseni välja.

„Minu uus raamat „Ühes väikses Eesti linnas“ on – nagu minu raamatud ikka – tugevalt autobiograafiline. Ma kirjutan muusikast, selle kuulamisest ja õppimisest, mõistmisest ning armastamisest varajasest lapsepõlvest kuni tänase päevani välja,“ rääkis Mihkel. „Kui „Musta pori näkku“ keskendus suuresti muusika saatel üles kasvamisele ning probleemidele, mida rock’n’roll elustiil ühele varateismelisele põhjustas, siis uus raamat teenib vaid ühte jumalat ning see on muusika ise – miks ja kuidas see meie kõigi elusid mõjutab, minu omast muidugi rääkimata.“

„Ma arvan, et eelkõige võiks raamat pakkuda huvi inimestele, kes ise muusikaga ühel või teisel kujul tegelevad, ja vahet pole, kas lugeja on professionaalne muusik, asjaarmastaja või lihtsalt fänn. Lisaks püüdsin ma raamatut kirjutades edasi anda olusid ja groteski, mille keskel minu muusikuteekond algas, ehk siis on teosel ka teatav ajaloo kirjeldamise ambitsioon, kuigi minu meenutused on mõistagi sügavalt subjektiivsed,“ lisas autor.