Kui Nicola selle aasta aprillis oma kallima Brooklyn Beckhamiga abiellus, siis pidi ta kandma pulmas Brooklyni ema Victoria Beckhami tehtud pulmakleiti. Arusaamatuse tõttu astus pruut aga altari ette hoopis Valentino moemaja kleidis.

Peltz avaldas, kuidas ta sai teada sellest, et Victoria tema pulmakleiti ei tee. Nimelt oli tema ema Claudia saanud telefoni Victorialt, kus Beckham selgitas, et tema moeateljee ei saa kleiti õigeks ajaks valmis teha. Tõenäoliselt teavitas Victoria kurvast uudisest just Claudiat seepärast, et Nicola oli tol ajal hõivatud filmivõtetega. „Victorial oli sel ajal väga kiire ja paar päeva läksid mööda, kus ma ei kuulnud temast midagi. Ja kuna Victoria teadis, et ma olen võtteplatsil ja võib-olla ei tahtnud ta mind häirida, siis ta helistas mu emale ja ütles, et ta ei saa kleiti valmis teha,“ sõnas Peltz.

Peltz rääkis, et ta oli väga elevil kleidi kandmise üle, kuid Victoria otsuse tõttu pidi ta kiiresti leidma uue variandi, vahendab Mirror. Kuna Nicola oli suur Valentino moemaja fänn, siis pidas ta end väga õnnelikuks, et ta sai sõita moemaja ateljeesse, et seal oma pulmakleiti selga proovida.

„Tõde on see, et ma väga tahtsin Victoria kleiti kanda ja ma arvasin, et see on nii ilus, et Brooklyni ema saab mulle kleidi teha. Ja ma olin nii elevil, et seda kanda, kuid lõpuks nii ei läinud. See on see, mis päriselt juhtus,“ pani Nicola kogu kleidisaaga tõe paika.