Kourtney Kardashian ja Kylie Jenner riietusid halloween'i puhul mõlemad Frankensteini pruudiks, kuid kandsid kostüüme erinevatel päevadel ning need erinesid pisut. Fännid hakkasid kohe spekuleerima, kas Kourtney kopeeris oma kostüümi Kylie pealt maha või olidki õed plaaninud end sarnaselt riidesse panna. Kardashian tunnistas sotsiaalmeedias, et tegemist oli juhusliku kokkusattumusega.

Kourtney selgitas eile oma Instagramis, kui ta end Frankensteini pruudi kostüümi sättis, et kuulsad õed lihtsalt ei rääkinud oma halloween'i kostüümidest, vahendab E! Online. „Kui sina ja su õed ei aruta oma kostüüme ette,“ sõnas Kardashian, viidates Jennerile.

Siiski olid nende kostüümid pisut erinevad. Kylie oli Frankensteini pruut paar päeva enne seda, kui Kourtney sarnast kostüümi kandis. Paistab, et Kardashianile meeldis end halloween'i puhul pruudina üles lüüa, kuna ta riietus mõned päevad varem filmist „Bride of Chucky“ peategelase pruudiks. Kourtney ise abiellus selle aasta alguses oma kallima Travis Barkeriga.