Eelmise aasta novembris ehk kõigest aasta enne surma diagnoositi Cormacil kolmanda staadiumi vähk. „Pühapäeval, 16. oktoobril suri meie armas Cormac pärast vaprat võitlust vähiga. Ta suri rahulikult oma pere keskel, kes armastas ja toetas teda. Ta võitles viimase aasta uskumatult vapralt ning säilitas oma vaimukuse ja huumori lõpuni,“ seisis Cormaci perekonna eile avaldatud teates.

Perekond lisas, et Cormac oli metsik ja elektriline energiapall, kelle vaim oli täis valgust ja headust. „Cormac oli lahkuse kehastus ja õrn hing, kes tõi väga palju rõõmu ja lootust nendele, kes tema lähedal olid. Me armastame teda ja kanname teda endaga kaasas,“ sõnas perekond.

Oma viimases Instagrami postituses, mille Cormac selle aasta augusti keskel tegi, tänas ta oma jälgijad toetuse eest, vahendab Mirror. „Sa ei saa alati valida oma saatust. Sa ei saa alati valida oma tulevikku,“ ütles ta tollal.

Cormac sündis 1996. aastal ja tegutses muusiku, kitarristi ja heliloojana. Teda jäävad mälestama tema vanemad Nikki ja Tim Roth ning vend Hunter Roth.

Jaga
Kommentaarid