Markle rääkis intervjuus, et tema ja prints Harry soovivad kasvatada oma lastest multidimensioonilsed, huvitavad, lahked ja loomingulised inimesed. Ta lisas, et juhul kui tema lapsed, poeg Archie ja tütar Lilibet, tahaksid tulevikus näitlejaks saada ja oma ema kingadesse astuda, siis ta toetaks neid sel teekonnal, vahendab Mirror.

Kui paljud kuulsused on tunnistanud, et nad ei julgustaks oma lapsi meelelahutuses karjääri tegemast, siis Sussexi hertsoginna on teisel seisukohal. Ta sõnas, et kui Archie ja Meghan peaksid samuti lavale või kaamera ette astuma, siis talle see meeldiks. „Kui sinust saab lapsevanem, siis sa tahad südamest, et sinu lapsed leiaksid tee nende asjade juurde, mis toovad neile rõõmu. Nad on meie lapsed ja nad on osa meie pärandist, traditsioonist ja perekonnast, millel on neile täiesti teised ootused,“ sõnas Markle.

Hertsoginna lisas, et tema laste otsus kunagi meelelahutustööstusega liituda võib kaasa tuua kriitikat, et just tema aitas neil jalga ukse vahele saada. „Väga paljud inimesed hakkavad rääkima sellest, mis aitas minu lastel meelelahutusse saada. Aga neil on ikkagi vaja palju talenti,“ tõdes Meghan.