Atraktsioon, mida Shakira tahtis oma lastega külastada, oli hirmuterrori teemaline. Erinevate Hispaania meediaväljaannete väitel oli lauljanna Barcelonas asuva atraktsiooni juurde tulnud koos oma kahe pojaga, samuti oli kohal mitmed tema sõbrad koos oma lastega, vahendab Daily Mail.

Üks pealtnägija rääkis väljaandele Socialite, et kui teised perekonnad pidid atraktsioonile pääsemiseks ootama pea poolteist tundi, siis Shakira ja tema seltskond võeti hoobilt vahele ilma järjekorras seismiseta. „Nad ajasid inimesed laiali ja siis tuli Shakira koos oma laste ja kahe turvamehega ning nad hiilisid sisse,“ sõnas pealtnägija.

„Hoolimata sellest, et inimesed kaeblesid, ei pilgutanud Shakira selle peale silmagi. Organisatsioon ütles, et nad lasevad sisse kõik, keda nad tahavad sisse lasta,“ lisas ta. „Suhtumine teistesse külastajatesse oli kohutav. Kõik olid nördinud, see oli väga nõme,“ sõnas ta.

Shakira pole veel enda käitumist kommenteerinud. Tol päeval, kui intsident aset leidis, oli Shakira riietanud end halloween'i puhuks kisakooritüdrukuks ning kandis valget särki koos punase seeliku ja sama tooni patsikummiga. „Ametlik kisakooritüdruk Milanile ja Sashale ning nende number üks fänn!“ kirjutas lauljanna oma Instagrami tehtud postituse juurde, millega viitas oma poegadele.